937 254 799 FERRAN I GUILLEM, SL Qui som loading... data


Recerca ràpida
Nº d'Habitacions Tipus d'Immoble Preu (€) Referència
iniciar Recerca
Recerca avançada ver nuestra
Localització »


FERRAN I GUILLEM, SL

Ens complau presentar-nos com una empresa Administradora de Finques especialitzada en l’arrendament de finques i transaccions immobiliàries, especialment en la ciutat de Sabadell, on desenvolupem la principal activitat. També intervenim professionalment a altres poblacions del Vallès Occidental i a la ciutat de Barcelona, en la qual assessorem i intervenim en multitud de finques propietat dels nostres clients.

La nostra empresa és gestionada per Quintana Advocats Associats i un petit equip de professionals amb una àmplia experiència en la matèria i que, a més, ofereix assessorament jurídic i fiscal.

Relació de serveis:

- Gestió de compraventa i lloguer d’immobles
- Administració de finques de propietaris destinats a l’arrendament.
- Assessoria Jurídica especialitzada. Intervenció en Procediments Judicials en relació als béns administrats (desnonament per falta de pagament, resolució de contractes, procediments tributaris i contenciós - administratius, etc.).
- Assessorament Fiscal i confecció de declaracions d’IVA, IRPF, Patrimoni, Successions, etc.
- També disposem d’un equip d’industrials per a facilitar el tema de possibles desperfectes, manteniment i rehabilitació de les finques (electricista, lampista, paleta, pintor, fuster, etc.).
© 2009 FERRAN I GUILLEM, SL
FERRAN I GUILLEM, SL - Qui som | Mapa del site
Direcció: JARDI 32 1
actualizado em: 17-01-2019